7 Haziran 2012 Perşembe

2010 - 2011 İlk Yılbaşı





2010' nu 2011' e bağlayan yılbaşının bizim için anlamı çok büyüktü. Geride bıraktığımız 2010 yılı bizim için çok güzel bir yıl oldu. ADA ailemize katıldı. Yıllardır iki kişi olan hayatımız renklendi. Evimiz çok şenlikli oldu. 2011 yılıda ADA'lı hayat bizim için süprizlerle dolu olacaktı. Tek sıkıntım ve içimi acıtan doğum iznimin tamamlanacak olmasıydı. Kızıma bakma ayrıcalığını maalesef işe dönme zorunluluğum almıştı. ADA'yı bırakmak beni kahrediyor işe nasıl döneceğim içimi kemiriyordu. ADA emin ellerde olacaktı ama ya ben. Çalışmasam sadece ADA'nın annesi olmak kızım için ne kadar faydalı olabilecekti. Mantığım ve duygularım arasında hiç olmadığı kadar derin bir çatışma vardı. Bugün bile o günleri hatırladığımda aynı acıyı yaşarım.
İlk yılbaşımızı ADA'nın düzenini çok bozmamak bebeğimizi huzursuz etmemek ve birazda isteyerek üçümüz evimizde karşıladık. Saatin 12'yi vurduğu saatlerde Buğra ile uyuyan güzelimizi izledik.


ADA Kuşumuz ile geçirecek nice yılbaşımız olmasını diledik. Birde tabi ben kendim gibi vicdan azabından kavrulan annelere sabır diledim :)

1 yorum:

  1. Canim supersin.... Hep birlikte saglikli mutlu yilbaslari sizin olsun:)
    Opuyorum ...sevgiler
    Beste

    YanıtlaSil